اولا يا شباب اول حاجه لازم تجيبوا لو حوالى خمس افراد
1 تجيبوا 1كيلو لبن عادى او سايب
2تجيبوا 1 زبديه اى زبديه تكون كويسه ومش حمضانه او ريحتها وحشه
3تغلى اللبن الأول
4 تترك اللبن فتره قصيره بعد الغليان ولا تتركوه يبرد يكون دافئ شويه
5تخلط علبة الزبادى باللبن وهو دافئ وتقلبوه شويه صغيره
6 تضع هذا المخلوط فى اكواب
7 ثم تضعهم بالفرن وهو مقفول او مكان دافئ شويه
8 اترك الزبادى فتره لتتجمد مكوناته
9وبعد ان تلاحظى ان مكوناته تماسكت ضعيه بالثلاجه لغاية السحور
(وكل سنه وانتم طيبين يا أحلى مسلمين)
ملحوظه. لو لاحظتى وانتى بتخلطى اللبن بالزبادى ان اللبن ابتدى يعمل زى الزبادىفأن ده شئ عادى انما لو لاحظتى ان شكلوه غريب وطعمه اغرب مش حلو يعنى يبقى لبن قاطع .